just my luck

Gårsdagen var en stor dag for meg! Ikke få store forhåpninger nå.. Jeg handlet ansiktskrem for første gang på 20 år, og en gang må være den første. Jeg er utrolig dårlig til å ta vare på huden min i forhold til andre, som nærmest følger en oppskrift når de står opp og legger seg. Jeg har lært nå at man er nødt til å investere i huden sin, og kroppen sin selvsagt. Men i dette tilfellet, var det ansiktet mitt. Det er tre ting som kan være i nærheten av huden min i ansiktet; 1. Sminke. 2. Renser. 3. Basiron (kvisekrem etter behov) Jeg er rett og slett heldig som slipper å tømme lommeboken min for enkelte ansiktspleie-produkter. Men, så har vi lært i dag dere, at alt du bruker på å pleie deg selv med om det så er en veske, eller en latterlig kostbar nattkrem så skal det være en investering i seg selv.
Men vet dere, 1. Jeg har aldri hatt noe særlig bruk for dette. Tiden vil bare vise hvor feil det har vært av meg å ikke bruke ansiktskrem. 2. Hadde huden min sett ut som en skrukkete tepose i en alder av 20 så hadde jeg ikke ignorert det akkurat. 3. Alt er mamma sin skyld. Hun ser fantastisk ut til å være 43. Det har smittet over på meg, så kort sagt; Jeg følger rådene hennes til å kunne se like bra ut om 22 år.
Har noen av dere brukt Basiron før? En helt vidunderlig kvisekrem som bokstavelig talt tørker ut kvisene og lar dem forsvinne for godt (sånn har det vært for meg, den er ikke like effektiv på alle)
Så.. Dere kan tro hva som hendte dagen etter. Jeg overdrev en smule med den kremen kvelden før (da jeg la meg), og den hadde forandret huden min til noe som lignet Sahara ørkenen. Tørt, slitt og trist. Jeg løp ned til Parfymelle og endte opp med to ulike sett (ulik konsistens) med dag- og natt krem, fuktighetsgivende til et Sahara ansikt, og en renser. Nå som huden min vender seg til den fuktigheten den får av dag- og natt kremen, så er vel håpet om å la vær å bruke noe sånt regelmessig nede.. Så, aldri si aldri.
Planen nå er å sette i øreproppene i ørene og stenge verden ute med den fantastiske, digge musikken til Lana Del Rey. Herregud, visste dere at hun heter Elizabeth Woolridge Grant?! Det ante meg at hun ikke heter det artistnavnet hun har, men hadde sett for meg at det rimte litt på det hun bruker som artistnavn. Fikk tidenes beste melding av Spotify i dag tidlig om at det nye albumet hennes har kommet ut! Det har jeg gledet meg lenge til! Jeg må innrømme at hun er en av mine favorittartister. Hun er faktisk den eneste som klarer å få meg til å føle slik hun føler det i tekstene hennes. Enten om du er Lana Del Rey fan eller ei, så er det nye albumet garantert verdt å høre på. Har hørt en liten teaser av alle låtene hennes og kjenner at jeg gleder meg til å stenge verden ute i de 70 minuttene albumet varer. Etter på er det tid for kveldsvakt på Ødegaard, deretter ta bilder av dagens antrekk. Stikk innom senere ikveld 🙂

Bahar

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED POSTS