finally vacay

Oi! Det er lenge siden Clickforspring har blitt prioritert. I disse dager befinner meg og min lille familie på ferie. Vi kom i dag formiddag og skal være her i 17 dager.

Denne ferien har vært utrolig etterlengtet. Jeg leverte min siste eksamen den 15. desember og har siden vært en tur innom Oslo, vært i Horten og nå er vi her. Jeg har savnet dette litt, det å kunne skrive her til dere, for eksamene har rett og slett bare vært min førsteprioritet de to siste månedene. Jeg er på mitt siste år på BI, og føler at det er nå man bare må gi bånn gass for at fremtidige meg skal takke meg. Hehe.

Tror dette blir bra for både hver av oss, og oss som en familie. Det er fint å være i samme båt når det kommer til akkurat det vi har gruet oss til med denne tiden i desember. Jula var liksom min og pappa sin tid. Vi har tross alt feiret Jul sammen så lenge at det er ingen tvil om at det blir annerledes og vil føles ekkelt i år og de neste årene i våre liv. Jeg tror denne turen blir bra for oss på grunn av nettopp det. Jeg og mamma har en tendens til å tenke likt når vi føler oss ukomfortable. Det ville blitt for rart å vært i leiligheten og bare latet som om ingenting hadde hendt. Ikke at det er sånn vi tenker når vi er der, men under slike omstendigheter blir det til at det det ukomfortable tar på overhånd. Vi bestemte oss raskt for at dette måtte vi bare finne ut av og da ble løsning som følgende: En tur. Onklene mine fra Iran kommer neste uke, det blir også veldig bra. Alt i alt, når det kommer til desember – Jeg gleder meg noe så inderlig til at denne måneden skal ende. Jeg er så lei av å få vondt i magen av å bare tenke på.. Jul. Jula for meg består av familie, gode minner fra tidligere og alle de vanene våres. Når mamma lagde mat på Julaften dro meg og pappa til kirken. Og omtrent hundrevis av andre ting som kommer på løpende bånd når man starter å tenke på det. Det er derfor ekstra deilig å tilbringe den verste tiden med desember her, hvor feiringen ikke er i så klartekst slik den er i Norge. Det er digg for oss. For de som gruer seg til denne tiden.

Bahar

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED POSTS