Vi leier leilighet via Airbnb og bor omtrent 20 minutter fra sentrum. Det er helt perfekt spør du meg. Jeg trives aller best når leiligheten man bor i ikke er midtpunktet. At vi skulle bodd mellom femti fastfood-restauranter, markeder og to-tre nattklubber som holder døgnåpent er no-go. Jeg er tross alt 23, føler at de dagene er forbi. Jeg føler på stresset bare av å tenke på det, så det å bo litt utenfor, få med seg det koselige og det ekte ved dette landet er gull verdt for meg. Jeg elsker å få med meg opplevelser som sitter i meg for alltid, som for eksempel ha en samtale med fremmede, lære meg kulturen, og forstå meg på folk her. Meg og mamma skulle på butikken her om dagen og endte opp med å bli invitert hos en veldig snill mann som ba oss på kaffe, og bare ville prate med oss. I Norge har vi en tendens til å enten være for naiv, eller veldig, veldig skeptisk til ting. Det lønner seg i det store å finne en fin balanse mellom disse to.

Det har regnet i hele natt og i hele dag.. Bildene blir så triste av regnet, hehe. Jeg tar noen finere av leiligheten og utsiden her når det har roet seg. Litt senere i dag skal vi bestille mat og ellers bare slappe av med en film eller to. I morgen skal mamma sette igang tilberedelsen av middagen vi skal spise på den 24. Klart det blir pinne til middag og riskrem til dessert selv om vi befinner oss i et litt varmere strøk.

Ha en fin dag i dag!

Bahar

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED POSTS