Hei fra Bergen. Det er skikkelig godt å være tilbake her, ikke nødvendigvis på grunn av det som venter meg da blant annet skole, men å komme tilbake til gamle trakter, rutinene mine og føle litt på det å starte 2017 med litt blanke ark her i Bergen med åpent og friskt sinn. Det lønner seg i lengden å ta seg en pause fra de rutinene dine for å få alt du er vandt med på avstand, for så komme tilbake med åpent sinn og derfra blir man litt mer bevisst på de valga man tar påvirker i stor grad din hverdag.

Håper alle sammen har hatt en fin ferie og har fått lada opp batteriene. Det er ingenting som er bedre enn det. Ha en fin søndag videre, og håper andre uken i 2017 blir bedre enn best sånn at de neste ukene og månedene vet hva standarden er.

 

Let’s do this.

Klem, Bahar

Bahar

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED POSTS