flower power

It´s spring, isn’t it

Våren på Østlandet er faktisk favorittsesongen min. Akkurat passe varmt nok til å ha på seg strømpebukser, og akkurat passe kaldt til å fortsatt kle seg i deilig ull som er stilfullt og varmt på samme tid. Pluss, akkurat passe digg vær til å ta på seg shadesa. Jeg savner Østlandet etter tre år her i Bergen. Klart det har vært fint å komme seg bort og det har vært tre veldig, veldig lærerike år. Men, nå ser det ut som det blir Oslo på meg fra sensommeren/høsten av. Det blir veldig bra, for det er ingenting som slår Vår på Østlandet!

Det aller fineste med våren er at det blir spekket fullt med blomster over alt, ikke bare i hagen til naboen din eller på den offentlige parken som ligger rett ved deg, men også på klær. Jeg elsker blomster! Og spesielt blomsterprint på klær. Det er så fint!

Spesielt Zara har fått inn så masse fint nå, så tenkte å dele med dere hva som er på ønskelisten min derfra i april.

– Flower power –

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg blir i hvert fall veldig glad av å se at det er så masse farger i butikk. Håper alle har en super fin dag! I Bergen ligner temperaturen vår, men været tilsier noe annet. Ikke at man skal forvente noe annet tidlig april på Vestlandet.

Jeg gleder meg til å bo i Oslo!

Bahar

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED POSTS