Jeg drømmer

 

..om New York i disse dager. Jeg drømmer om å tusle rundt alene i 10 dager, helt i min egen boble, kun meg og fantasien min. Jeg drømmer om å ta nesepiercing på et random sted som lå i Williamsburg. Jeg drømmer om alle de samtalene med fremmede, som alvorlig talt sitter i meg for alltid. Jeg drømmer om alle vennene mine der borte, alle de gangene de fikk meg til å le. Yulia, Tyrrell og Jason. Spesielt Jason.

Jeg drømmer om å ta fart og løpe over veien når det ikke var noen biler der, selv om det var rød mann. Jeg drømmer om å ta banen klokken 05:30 for å se på soloppgangen over alle de broene den passerer.

Jeg drømmer om den gangen meg og Yulia dro ut på restaurant og spiste deilig kebab og røkte vannpipe til klokken med 03:14. På veien tilbake til Hostellet vi begge bodde på handlet vi med oss en Gyros hver fra en foodtruck. Vi fikk med en flaske vann gratis fordi vi var så pene, sa han.

Jeg drømmer om alle de gangene alle fremmede i New York fikk meg til å få lættis av det de sa. Jeg drømmer om pannekakene fra IHOP. Omg, pannekakene fra IHOP.

Jeg drømmer om alle de gangene jeg spurte fremmede om å ta knipse bilder av meg siden jeg reiste alene, og deretter endte opp med å bli stående og snakke med dem i 15 minutter om hvorfor jeg hadde valgt å reise til verdens fineste by alene. Ville jeg ikke dele de minnene jeg skapte her sammen med noen? Jeg fortalte at jeg gjorde det. Jeg skapte de minnene for meg selv. Bare meg.

 

Bahar

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED POSTS