genius

Er det en ting en OCD-freak som meg setter pris på så er det at det finnes en app som kan ta vekk elementer som ødelegger bildene dine. Noen gang tatt et portrettbilde av enten deg selv eller en annen foran en fin vegg og etter å ha lagt inn bildene på dataen innser du at det er noen flekker, hull samt andre ting som bare får deg til å koke bittelitt og så tenker du: “Ah. At vi ikke så det når vi sto der..”

Vel, min venn, da er ikke du den eneste. Faktisk så er beskrivelsen ovenfor her noe som tar plass i min hverdag veldig, veldig ofte. Jeg henger meg opp i altfor mange ting som ikke er like nødvendig som andre ting, men det er visst sånn at når det er en tvangslidelse, så er det ikke så innmari mye man får bidratt med selv. Hvert fall ikke bevisst.

Jeg har noen apper som kan komme tilgode dersom dere lider av det samme som meg. Å redigere bilder på mobilen er faktisk et av favoritt tingene mine. Jeg kan nemlig sitte og holde på i timesvis bare fordi det er så tilfredsstillende.. Etter en liten etterspørsmål av mine medOCD-venner på Instagram så kan dere glede dere over denne appen.

Appen heter Snapseed, du finner den på Appstore og den koster ingenting. Hvert fall ikke per dags dato.


l i t e n   i n t r o   h e r

1. Åpne et bilde du vil redigere, og klikk for eksempel på Rensing dersom du har noen elementer i bildet som du mener ikke passer med i bildet

2. Når du har klikket på hvilket bilde du vil redigere samt rensing kan du zoome deg inn for å komme nærmere inn på elementet du ønsker å ta bort. Her er et eksempel, på bildet ovenfor kan dere se et kumlokk på bakken


3. Vips, kumlokket er borte

Dette var bare for å vise dere hvor enkelt dere kan redigere bort hindringer fra å legge ut et bilde kun fordi du finner deg noe å tenke over i lang tid.. Jeg mener at hvis du skal redigere et bilde for å fremheve det fine i bildet er fullt lov å leke seg hvis du bruker sunn fornuft. Jeg personlig kan innrømme at rensing frister i andre tilfreller enn bare selve bildet, som for eksempel meg selv i bildet, men forstår fort at det blir for dumt og bruke energi på det. Bruk heller energi på å fremheve det vakre i bildet som en mobiltelefon ikke alltid greier å fange.

..Eller om kumlokken bare bestemmer seg for å være der uten din tillatelse.


 e n k e l t   o g   g r e i t

Bahar

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED POSTS