Greetings from Greece. Vi landet sent på søndagskveld og da var det bare rett på hotellet og komme oss i seng. Lite visste vi at det skulle bli komplisert, så vi endte opp med å sovne rundt 04 om morgenen. Airconditonen virket ikke når vi kom og ingen av oss forsto hvorfor, før vi gikk ned og ble fortalt at det var noe som måtte betales i tillegg. Så når airconditonen var ordnet, klær var pakket ut og hengt i skapet, bestemte nabohunden seg for å starte et kor – med seg selv.

Men uansett, dag 3 her nede. Det er tirsdag, klokken er 06.58 og i dag er planen å få sand mellom tærene og spise club sandwich til lunch. Gårsdagen gikk bare på å utforske området vi bor i, handle inn mat, titte litt i sentrum i Faliraki, Rhodos og ellers bare slappe helt av ved bassenget på hotellet.

Det er skikkelig deilig temperatur her, 27 varmegrader og blå himmel – da er det ingenting å klage på. Jeg har fremdeles halsbetennelse og bronkitt så vi stoppet innom apoteket her i Faliraki sentrum og handlet inn antibiotikakur, så nå er det bare å lene seg tilbake og vente på at den skal do its magic.


Det er vakre blomster og hus overalt, vi snakker tross alt om Hellas. Grekerne kan arkitektur.

Ha en fortsatt fin dag, nå bikket klokken akkurat fem over 7, så nå står morgenkaffen på tur.

Bahar

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED POSTS