m i n e   s o l k r e m   f a v o r i t t e r

Jeg er snart ferdig med isotretinoin kuren min og det er noen ting den har medbrakt seg som kommer godt med videre, som blant annet bruk av solkrem. Jeg har aldri vært noe spesielt flink med å ta vare på huden min i solen, noe som har resultert til solbrent hud, flass og unødvendig tid med skrubb og smøring av lotion. Det skal sies at solbrent hud er verken delikat å se på eller bra for deg. Jeg ble solbrent for aller første gang i en alder av 19 og forsto ikke hvordan det hadde tatt så lang tid å føle på det for første gang. Jeg var i Afrika og i over 40 varmegrader, lite med vann og generelt tid i stekende sol var det like greit at huden min følte på at nå er den sliten. Jeg har de siste tre årene blitt flinkere til å smøre meg når sommeren nærmer seg men det færreste vet er at faktisk bør du smøre deg så snart et lite hint av solen titter frem over deg og ikke bare tenke på at du kun skal smøre deg når årstiden sier det. Jeg har den siste tiden blitt mer opptatt av hvilke solkrem som passer best til min hud og har funnet ut at disse er skikkelig gode å ha på. Begge to fås på Vitus Apotek og akkurat nå får du dem til 30% rabatt.

LA ROCHE-POSAY

Jeg sverger til dette merket og bruker en god fuktighetskrem derfra hver dag, og solkremen er minst like god. Jeg bruker solfaktor 30 for å unngå å bli brent på områder som skuldre og knær. Jeg brukte denne i Hellas og ble ikke brent til tross for å ligge ute og slikke sol og bade dagen lang. Konsistensen er behagelig og den er lett å smøre ut.

CLINIDERM

Jeg bruker denne daglig etter å ha påført fuktighetskrem, men denne er minst like god sånn sett. Den er fuktighetsgivende uten å føles for fet å ha på, ekstra vannresistent og uten alkohol. Denne er min favoritt og vært min trofaste solkrempartner de siste to årene.

 

Før vi runder av, visste du at p-piller kan gi pigmentflekker i forbindelse med soling? Så da vet vi det, at vi skal bruke solkrem når vi går ut i sola, uavhengig av årstid.

g o d   s o m m e r 

Bahar

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED POSTS