Tre år gikk fort, dere. Jeg er ferdig med bachelor i Retail Management, er tilbake på KappAhl, og har fått influensa. I dette sekund ligger det to kofferter på gulvet, ene med litt mer klær i enn den andre. Klokken er 02.37, og bronkitten bestemte seg for å slå til bare fordi, hvorfor ikke.

Tre år på BI campus Bergen gikk ikke bare fort, men litt i glemmeboka. Hvor ble det av første året mitt? Føles som 3. året var det året som startet og sluttet. Jeg leverte bacheloroppgaven min 29. mai, og avsluttet 3. året mitt med en karakter B på min siste eksamen. Jeg er så glad og stolt over at målstreken er nådd nå. Jeg hadde aldri i verden sett for meg det her for litt over et år siden.

Jeg har offisielt sommerferie og har tilbrakt min første uke av to ukers ferie i sengen. Ikke alene, men med Herr halsbetennelse. Jeg reiser til Hellas i morgen og får overleve å ikke være i sola hele tiden. Jeg håper bare at denne natten snart kan gi meg søvn, og trylle meg frisk til morgendagen. Klokken bikket nettopp 02.43 og akkurat nå står dette på agendaen: drikke opp teen min, pakke ferdig, legge meg (for andre gang) og forhåpentligvis sovne.

 

Bahar

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED POSTS