Hei! Jeg kom akkurat inn døren etter å ha tatt noen glass vin på Kulturhuset sammen med noen gode venninner. Jeg har hatt en lang dag i dag, så da måtte kvelden være kort. Jeg koste meg skikkelig, og det er alltid like dritt å dra fra noe som er bra. Men, mens vaskemaskinen er på for 3. gang i dag, ble det litt tid til overs til et lite blogginnlegg. Her er derfor de siste bildene fra fine, fine Malta.

Jeg har to restaurantbesøk dere må ta dere tid til hvis dere skal besøke Malta. Først ute er Rampila. Den ligger på Valletta og bildet over er veggene deres på restauranten. Så dere kan tenke dere hvordan det ser ut der inne, det er nemlig ned i en gruve. Skikkelig kult konsept, men tilhørende historie og museum.Museumet er lite men med så mange fine historier, først av alt så dreier seg hovedsakelig om hvordan det så ut der langt langt tilbake i tid. Menneskene i bildene ovenfor og nedenfor her er altså voksfigurer. Her kan man for eksempel titte litt og lære litt om kulturen deres og hvordan restauranten ble til mens man venter på maten. Perfekt for et utålmodig barn som meg.

Neste restaurant er Wigi’s Kitchen. Jeg har aldri smakt en så mør og god biff i mitt liv. Jeg er ganske sær på hvordan biffen tilbredes og av erfaring treffer kokken 2/10 gangene. Men her på Wigi’s derimot. Absolutt verdt et besøk. Vi var her på bursdagen til Fredrik og nøt en treretters hver, pluss øl og en flaskevin og det ble totalt 1400 norske kroner. Absolutt en investering, spør du meg. Vi var tre stk.

Husk å book bord på disse to restaurantene. Jeg tror de er veldig populære, vi ringte i hvert fall en dag i forveien for å være sikre på at vi kom til å få bord på en restaurant vi hadde hørt så masse bra om. Så unngå å få dama sur ved å gå på en smell som å ikke bestille bord. Det var fullt hus når vi kom inn nemlig og det er vel ikke så rart når maten og servicen var helt nammenam.

Ha en super lørdag videre! Jeg skal henge opp klær og legge meg! Jeg er så utslitt etter gårsdagen på grunn av reisen varte fra 06:00 til 18:00 og i dag har alt gått i ett siden klokken 09:00. Men, klokken er 23:35 og dagen har vært travel men samtidig så fantastisk fin. Resten av helgen går på å bytte ut innhold i skapet fra sommer til høst og vinter. Jeg har altfor mange klær som tar opp plass i skapet som er klær som ikke kan brukes lengre. Gradene gikk fra 20 til 8 real quick i Oslo.. Men, det er bare høsten sin måte å si den er ankommet på. Jeg elsker det.

Bahar

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED POSTS