Jeg har nettopp oppdaget koreansk kosmetikk

Jeg har, siden acnen kom inn i mitt liv for tre år siden, blitt svært opptatt av hud. Opptatt av at det ivaretas, og behandles skånsomt underveis i prosessen. Jeg har nettopp handlet litt på en norsk nettside med masse koreansk kosmetikk for første gang og her er oppsummeringen over hva som kommer i postkassa mi om en liten stund, samt hvorfor huden har godt av produktene.

Etter å ha gått på antibiotika i tre måneder, og Isotretinoin i 6 og en halv måned, så er resultatet endelig i boks. Alt har forsvunnet men det har kostet meg vanvittig masse energi, tårer og fortvilelse. Jeg har med andre ord blitt ekstremt forsiktig med å ta vare på huden min. Det siste man ønsker etter å ha gått på såpass sterk gift for huden sin er at det skal få et tilbakefall.

Jeg er livredd for at huden min plutselig skal bli like ille som den var. For det er nettopp det som hendte, at acnen faktisk kom helt ut av det blå.

Disse to produktene er på vei til meg fra Korea. Å som vi gleder oss. Meg og huden min. 

1.

Denne rensen er visstnok en mild rens men helt utrolig effektiv. Jeg har en tendens til å gå heller for milde renser fremfor de litt harde, fordi en hard rens kan foråraske utbrudd og tørrhet. Jeg vil helst unngå det siden huden min er litt sensitiv fra før av. Jeg kom over denne etter å ha lest en anbefaling på en tilfeldig blogg og vipps så var lommeboka solgt. Vil dere høre prisen for dette vidunderet? 10 dollar. Altså 81 norske. Ish.

Rensen heter Low pH Good Morning Gel Cleanser og det er en skumrens som har solid pH verdi for huden. Den skal rense huden skånsomt men effektivt og tørker ikke ut huden som andre renser har en tendens til. Produktet i seg selv vil motvirke urenheter og akne. Har du fet/kombi hud lover også produktet å stramme inn og “minske” størrelsen på porene dine ved at den renser vekk alt mulig smuss ifra porene og deretter strammer de inn. 

2.

 

Neste produktet er dødsviktig for huden. Nemlig.. en DYPRENS. Jeg kan ikke forklare nok hvor viktig det er for huden at den rensen godt, og ikke bare i den hverdagslige rutinen hvor man renser med en mild rens hver morgen og kveld, men denne her skal man visstnok utføre en til to ganger i uken. Avhengig av hvor uren hud du har.

Produktet heter Milky Piggy Elastic Pore Cleansing Foam og den arbeider med å ta vekk overflødig talg og smuss. Det vil videre føre til mindre urenheter og minske muligheter for en kvise å danne seg. Det er først og fremst slik porer og kviser blir til. Denne rensen kan man visst bruke som en maske, altså ha på i flere minutter om gangen, eller som en vanlig rens. Jeg kommer selv til å bruke den som en maske sånn at den skal virke for fullt allerede ved første gang. Prisen for denne var 11 dollar, mellom 80-90 norske kroner.

Har du en eller to anbefalinger når det kommer til hudpleie? Sleng dem i kommentarfeltet.

Nettsiden produktene ble bestilt fra finner du her 

Ingenting er sponset. Tipser dere bare for å være ålreit. 

Bahar

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED POSTS