Morsomt å se at det blir trafikk her inne når det blir lagt ut noe. Jeg gleder meg til å fortsette denne  trenden med oppdateringer fra mitt daglige liv her i Oslo. Jeg kan fortelle dere at i dag er KappAhl sin Limited Edition lagt ut for salg, både hos nettbutikken og i utvalgte butikker, oversikt over hvilke butikker som har det du vil ha finner du på Kappahl.no.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Culottebukse og pologenser til 599,- per stk

I dag har dagen gått i ett. Jeg reiser på ferie neste uke og har en god del ting som må ordnes før avreise. Gleder meg til å se hvordan resultatet ser ut etter annonseringen av Limited Edition. Det virker lovende i forhold til hvordan plaggene ser ut, definitivt det som er på trenden nå og fargene er også fantastisk fine. Pologenseren skal i hvert fall bli min..

Ha en fin dag videre, titt innom litt senere i dag for å se dagens antrekksbilder tatt av Tuva.

Bahar

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED POSTS