TEAM CFS

Det beste som finnes er å omgitt av gode mennesker. Hele livet ditt kan bli snudd opp ned på hodet hvis du omgis av feil folk, og vet dere, super cliché men det beste med å bli eldre er at man blir visere. Man blir mer i stand til å forstå hvem som vil ditt vell og beste. Jeg har alltid hatt denne bloggen som en slags lekeplass. Tastaturet har vært min venn siden barneskolen, og vi trives faktisk fremdeles godt i lag.

Jeg ringte kompisen min en kveld og sa: “Jeg vil starte en blogg. Jeg vil at du skal være med på det.” Clickforspring.com ble til og vipps her er vi i dag. Fire år senere. Jeg elsker å hive meg mellom talentfulle mennesker som inspirerer meg til grader. Poenget med dette innlegget var å fortelle dere hvor fantastiske og snille folk som er med i team – clickforspring.

TOMMY SKAUG

Vi har vært i hverandres liv siden vi var bittesmå og egentlig hengt sammen store deler av oppveksten vår. T er som en bror for meg og det er helt utrolig hvor masse innsats han har lagt i denne bloggen. Bak designet og bildene finner dere en skikkelig flott, talentfull og snill mann. Jeg er så glad i deg.

TUVA MARIA ÅSERUD 

Tuva er faktisk det ferskeste medlemmet av teamet og vi ønsker deg så riktig velkommen. Du skal bli tatt skikkelig godt vare på. Tuva er fotograf og har et talent som få. Fotografiske antennene hennes er gull verdt og hun er så stødig med kameraet.

Instagramprofiler og nettsider om disse to finner dere i fanen under “PHOTOS BY”

Team dere opp med inspirerende mennesker om det så er snakk om karriere eller vennskap. Eller både og. Det beste som finnes er å være omgitt av folk som vil at du skal ha det bra og GJØRE det bra. Å være bitter og konkurrerende mot hverandre kommer man ikke langt med. Ironisk nok så er det faktisk noen folk som kommer seg unna med det, men de er det ingen som vil drikke te med. Jeg vil i hvert fall ikke drikke te med sånne.

Bahar

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED POSTS