tweed it up

Jeg er nok ikke den eneste som har fått med seg at tweed er veldig hot i motebildet nå.. Faktisk er det reelt sett ikke mulig å ha unngått det, for det er det vi ser på catwalken fra verden over nå som Fashion Weeks er igang. Jeg tok et raskt søk og fant ut av et eksempel av tweed var:

“The elderly professor was always seen in his tweeds.”

Jeg vil først starte med å innrømme at den traff meg godt for det er dét bildet som popper opp i hodet mitt når mønsteret tar oppmerksomheten min. Jeg skal ikke late som at denne trenden ikke er noe for meg, for det er egentlig det stikk motsatte.

Jeg digger, digger det, og noe sier meg at det egentlig alltid har vært i motebildet, for mamma eide flere dresser i det mønsteret. Faktisk så var det noe tilsvarende i mitt skap óg siden hun lot meg låne klær av hun. Veien har ikke vært lang for å latt meg inspirere, det var bare rett over gangen og inn i skapet til mor. Men for å bare forklare at mønsteret alltid har vært i motebildet, men ikke så hot som nå, så kan vi sammenligne det med en person som sitter som tilskuer under et moteshow. Tweed har ikke sittet frontrow før nå.

T O P S H O P

Photo: Unknown

Det er ingen hemmelighet at trendene svinger frem og tilbake i tid, her helt tilbake til 40-50 tallet.

D o r o t h y   D a n d r i d g e

..var en amerikansk skuespiller. Hun var faktisk den første fargede kvinne som i 1954 ble Oscarnominert i kategorien beste kvinnelige hovedrolle. Men se hun rocker tweeden, da.

Rimelige alternativer til å

tweed it up

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Z a r a – 499,-

M a n g o – 599,-

En solid grunn til å tro at mønsteret er kommet for å bli er bare å se på catwalken fra fashion week i New York

Her fra designeren Dries Von Noten, spring 2018. Bildet er fra Vogue.com

Det er i hvert fall ingen grunn til panikk for å ikke sikre seg et slikt lekkert sett når det kommer til å bugne i butikkene fremover. Jeg har i hvert fall sikret min rimelige variant fra H&M, under har dere direkte likt til antrekket som ankom posten forleden. Måtte opp en størrelse i buksen fra 36 til 38, men ellers sitter dressen som et skudd. Jakken her, og buksen her.

Jeg skal laste opp et antrekk senere i dag, så titt innom litt senere for å se Tuva sine fotoskills og mitt nye freshe antrekk.

Bahar

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED POSTS