L ø r d a g

Jeg har endelig fått vært med Vilde og shootet til et morsomt formål! Jeg elsket, elsket, elsket å shoote med flinke Vilde, og det var også skikkelig godt å se hun etter så mange år uten å fått somlet oss til å henge litt. Så det skal det bli mer av på denne bloggen her.

Jeg har i dag fått besøk av to fine venninner fra Horten og spist digg salat på Fru Hagen (et av mine favorittsteder å spise her på løkka) og ellers bare catchet opp. Jeg startet dagen med å gå tur med en av beboerne her i sameiet og vi gikk tur i halvannen time i sola og det var så godt for kroppen å både snakket ut om alt samtidig som å bevege seg litt. Dave er en skikkelig god kar som er animatør, han har faktisk vært med på å animere Elias filmen, så hvis dere lurer på hvilken film dere skal ta med barna på så er det denne. Filmen er en sånn klassisk barne-moral film, veldig sånn, ikke mobb og ikke vær slem med vennene dine og vær alltid ærlig om alt- film. Den falt i smak hos meg på premieren i hvert fall, men det er 80% grunn av at det bor et lite barn i meg. Og dette er ikke en indirekte måte å fortelle at det er en bolle i ovnen men at barnet i meg elsker, elsker barnefilmer av alle slag. Klart de eldste klassikerne er best, men en hver barnefilm faller i smak hos meg.

Z u z a n n a  G – b r a n d   s t o r e

Zuzanna G har reåpnet lokalet og beveget seg litt oppover gatene her på Grünerløkka, så der var det pakkafullt med folk som ville ha det samme som meg – fine skatter å bruke til hverdags. Jeg endte opp med litt av hvert, etter å ha vært der inne i omtrent 2 minutter så var a solgt. Det er ikke så rart når alt de har der inne kunne like så godt bodd inni skapet mitt. Men det skal det. En vakker, vakker dag.

Jeg har ingen videre planer denne lørdagen utenom om å fortsette med å ha beina på bordet og noe rødt i glasset for å videre slappe helt av. Jeg elsker lørdager og spesielt fri-lørdager. Jeg har hatt en så fantastisk dag foreløpig og det har absolutt vært så utrolig godt for meg å være sammen med de menneskene her i dag. Lenge siden smilet mitt har vært så bredt og det føles så utrolig godt.

Foto: Vilde Numme

Bahar

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED POSTS