Jeg oppdaget at det er en egen podcast app på mobilen etter sånn 6 år med iPhone.. Så, dere kan tenke dere at en helt spesiell og fin verden har åpnet for meg nå. Jeg elsker nå å høre på podcast og har spesielt den siste tiden blitt interessert i forskere prate i vei om teorier om alt mulig rart. Elsker å koble helt ut og bare høre på hvordan de tenker og kommer frem til en teori, det får i hvert fall timene til å gå hos meg og det er dét som er så bra med podcast. En anbefaling kan være å høre på Jordan Bernt Peterson snakke i vei om ting du ikke visste du hadde godt av å høre før du hører det.

“Something we cannot see protects us from something we do not understand. The thing we cannot see is culture, in its intrapsychic or internal manifestation. The thing we do not understand is the chaos that gave rise to culture. If the structure of culture is disrupted, unwittingly, chaos returns. We will do anything — anything — to defend ourselves against that return”.
– Jordan B. Peterson 1998

Bahar

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED POSTS