Ai aii. Den turen til legen for et par uker siden har totalt endret matvanene mine. Jeg har visst cøliaki og er laktoseintolerant. Godt at det ble funnet ut nå etter 24 år og ikke tidligere i livet, haha. Jeg er en sucker for alt av bakevarer, og finner det egentlig litt vanskelig til å starte med å finne ut hva dette kostholdet mitt skal basere seg på. Livet uten ost, melk og brød har så langt vært usedvanlig vanskelig. Det skal sies at magen savner det den ikke kan få, så placebo effekten har definitivt en bitteliten påvirkning til savnet eller gluten og laktose. Vel, sånn ellers, så er alt nesten sånn som før. Bare nesten.
Jeg prøver å kombinere stillingen min på KappAhl og skole sammen uten at det skal gå utover noen av delene, så helgen som kommer blir veldig, veldig bra. Min første lørdag fri på en stund, så planen er å invitere noen fine venner fra Horten på lunch i leiligheten min i Oslo, og ellers bare slappe av og ta det helt med ro. På tirsdag var det en liten reunion med Celine som gikk i klassen min i 3 år i Bergen, og det var så koselig at vi glemte tiden og ble minnet på av kelneren at nå skulle restauranten stenge. Snakk om å catche opp siden sist. Annet enn det er det ikke noe særlig mer å nevne, utenom et par hemmeligheter men det må publiseres på bloggen når det er helt spikret, men det er fredag i morgen og uka har gått dritfort. Håper alle sammen har det fint og tar godt vare på seg selv, i markeringen av verdensdagen mental helse er det viktig at du og dine behov kommer først.

 

Sender en god og varm klem fra meg i leiligheten min på Grünerløkka,

 

Bahar

Bahar

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED POSTS