ø n d a g 

Jeg har tidligere nevnt hvilke hudpleieprodukter som finnes på badet mitt, óg som også er en del av morgen- og kvelds rutinene mine. Det er så viktig å ta vare på huden sin mens vi er unge, sånn at man ikke blir gammel og grå og bitter over at alle de andre på din alder ser så bra ut, mens du bare sitter der som en liten uttørket rosin og angrer på at du ikke smurte deg med solkrem i dine glansdager, eller at du ikke brukte viktige produkter for huden din bare fordi du ikke gadd å bruke tid på det. Men gidd, da. Det er viktig.

Klart, er du født med porselenshud og tror at du slipper unna, så er det din sak. Men har du normale problemer som en stor andel av befolkning i Norge har, som for eksempel sensitiv hud, tørr hud eller fet t-sone så finnes det så mange fine alternativer som bidrar til at du kan slippe det. Eller i hvert fall – minske problemet og det bidrar ikke bare til at problemet blir mer levelig, men se på det sånn her, å ta vare på huden med skånsomme produkter er som å vanne blomstene. Vanner du ikke blomstene, tørker de ut og dør. Samme med huden din. Den dør. Neida, eller.. Jeg vet faktisk ikke helt om det er lov til å si sånne drastiske ting uten å ha forhørt seg med fagfolk, men se på det sånn du, sånn at du tar det litt på alvor.

Jeg har som tidligere nevnt mine hudproblemer som først startet med at huden min ble fet, så kom kvisene, så kom nuppene, så forsvant alt, og deretter kom Acne. Det var som om de første problemene mine var en advarsel om stormen som kom. Stormen Acne. Jeg tror faktisk, from the bottom of ma heart at Acnen hadde latt vær å melde sin ankomst dersom hudproblemene som først kom, som for eksempel at huden plutselig ble fet helt ut av det blå. Jeg skulle tatt tak i det da, og funnet ut hva som forårsaket det.

Så, nå som vi har varmet opp litt med å fortelle viktigheten med å ta vare på huden og bla bla bla, så setter vi igang om hva dette innlegget egentlig skulle dreie seg om.

Emma S.

Emma S. er en hudpleieserie som du får tak i på Vita eller Boots Apotek. Emma S. Wiklund er en svensk hudpleierserie utviklet av tidligere modell Emma Wiklund. Denne hudpleieserien består av sikre og effektive produkter som holder det de lover, óg gir skikkelig fine resultater.

Jeg har brukt flere titusener (overdriver ikke litt engang..) på gode hudpleieprodukter som lover gull og grønne skoger. Dette da alt fra hudpleiesalonger som lover resultater, eller egentlig bare min egen research på nettet etter reviews på produkter som kunne tas i bruk. Jeg har funnet ut, etter fire år med forsøk på å finne den rette serien for huden min, at Emma. S er den beste hudpleieserien – og den rimeligste, som finnes der ute. For meg, vel og merke.

Akkurat nå og i dag er det 20% på alle Emma S. produktene på Vita.no.

For å finne ut hva huden godtar må man prøve seg frem. Derfor, har du ikke prøvd Emma S tidligere, er dette det perfekte tidspunktet. Nei, det er ikke noe reklame for det ene og det andre, det er bare min varme anbefaling på produkter som fungerer faktisk bra for huden min og vil at fler skal få det samme som huden får ut av de produktene.

Jeg har brukt disse produktene i litt over 11 måneder

Emma S. 2 in 1 makeup remover

  • Denne er skånsom mot huden selv om den lukter litt intens. Bruk en pad og fire-fem dråper av denne og vipps, sminkerester forsvinner med det samme. Gull å bruke denne etter å ha brukt sminke over en hel dag. Pris nå med 20% 119,-

Emma S. cleansing facial wash

  • Favoritten rensen. Bruker denne hver morgen og kveld, lukter godt og huden blir så ren og god etterpå. Pris nå med 20% 127,-

Emma S. moisturising facial mist

  • Duften av denne skulle ha vært i ei flaske som enten deo eller lotion eller godlukt. Den lukter så fantastisk godt. Jeg bruker denne til all slags bruk, for å nevne noen eksempler: Før eller etter sminken. Når huden føler tørr og trenger en liten piff. Jeg var blant annet på stranda og hadde med meg denne i reiseflaske og sprutet når huden ble litt dvass av solingen og solkremen. Bruker også denne på halsen, så nå føles halsen min som silke etter å ha brukt denne daglig i fire måneder. Pris nå med 20% 111,-

Gi en tilbakemelding hvis du har prøvd fra Emma S. Link til produktene på Vita.no klikk her

Ha en fin søndag videre 

 

 

Klem

Bahar

15/10-17

Bahar

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED POSTS