Jeg har hatt to fantastiske dager i Trøndelag sammen med familien min. Graven til pappa er blitt vinterklar med fine blomster som skal holde seg i kulda. Det er noe helt spesielt for meg å være der oppe i Trøndelag, være blant trøndere, være blant familien og bare ta dag for dag sammen med de snilleste menneskene som finnes på kloden.

Jeg landet på Gardermoen for omtrent en time siden og har nå kommet meg til rette i leiligheten, satt på en vask og skal snart starte på middagen. Om et par-tre timer er det tid for Amanda Delara konsert på Parkteateret. Jeg gleder meg sånn til å høre på hun live for første gang – det er nå på tide etter å ha hørt konstant på Rebel-albumet hennes siden det ble gitt ut.

Ha en fortsatt fantastisk helg, så snakkes vi om ikke så altfor lenge.

 

B

Bahar

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED POSTS