Altså, for én fin lørdag. Jeg har fri og har faktisk ikke lagt noen planer i dag før i kveld. Da er det middag med KappAhl-damene og deretter i bursdag for å feire Elnaz. Jeg valgte å ikke legge noen planer på dagen i dag for å bare ta det akkurat som det kommer, og det er så innmari deilig noen ganger, det.

Jeg startet dagen med å vaske hele leiligheten, så nå lukter det grønnsåpe, (minner meg alltid om mamma, av en eller annen grunn), det er ski på TV, ferskpresset kaffe står på bordet og knekkebrød er i ovnen og er straks ferdig. Jeg baker som regel hver søndag for kommende uken men siden det er fridag i dag så blir det baking i dag isteden. Jeg må forresten gi dere oppskriften som gir en skikkelig smakfull og fiberrik knekkebrød. Jeg har laget min egen vri på oppskriften, men føl dere frem på egenhånd, det gir to brett med knekkiser og hva er vel bedre enn det.,

Klikk her for å komme til oppskriften, alle ingrediensene fås tak i butikk, så du må nødvendigvis ikke på helsekost bare fordi den er glutenfri.

Det er faktisk Rakel som står for oppskriften her, og hvis dere har gått inn på lenken vist ovenfor her så kan dere finne en deilig oppskrift på hummus óg. Jeg linket til instagram-kontoen til Rakel her, så klikk på navnet hennes for å komme til et av de mest inspirerende insta-kontoene du kan følge.

Jeg har i den siste tiden hatt noen forandringer i livet mitt og det føles egentlig veldig rart. Jeg er ikke så begeistret over forandringer som bare kommer helt ut av det blå. Jeg må vanligvis prosessere det bit for bit og helst være litt forberedt på det. Jeg har det i hvert fall bedre nå, og det er det som er det viktigste.

Over til noe fint. Jeg gleder meg til å dele hva som tar så masse tid av dagene mine, og ikke minst så gledes det over en familietur med mamma og storebror til Madrid i desember. Det beste i verden er å ha noe å se frem til, små som store gleder.

Håper alle har en deilig helg og har det bra –  vi prates snart,

 

B

14:14, 25.11.17

Bahar

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED POSTS