Bali tips

YOGA I UBUD

Jeg har fått skikkelig sansen for Yoga og meditering den siste tiden, så det skulle bare mangle at det ble en tur til Ubud. Jeg vil si Ubud er Yogadest. nummer 1 i Bali, det er liksom her damer over 40 kommer for å finne seg selv, hehe. Også har du meg da. Som også dro dit for å finne seg selv. Og litt til.

NUSA DUA, SANUR, JIMBARAN, KUTA LEGIAN BEACH

Dette er bare de få stedene du kan reise til for å oppleve fantastisk fin solnedgang og bade i sandstrand til krampa tar deg.

CANGGU

Åh, Canggu er definitivt verdt et besøk eller to eller tre. De har nesten kun vegansk mat der og det er så himmelsk for meg som verken tåler melk eller gluten.. Mmmm. Vil tilbake dit.

Hot tips

  • Når du skal leie surfebrett er det vanlig å ikke betale mer enn 50 000 IDR
  • Leie solseng skal normalt ikke koste mer enn 50 000 IDR
  • Ta kun de blå taxiene hvor det stor “Blue Bird” på, det er de mest troverdige i Bali. Be om å sette på taksameteret så snart du setter foten inn i bilen. Hvis han eller hun skal nekte for det, tråkker du deg rolig ut av taxien og tar en annen som vil det.
  • Det er ikke så veldig vanlig med tips i Bali, de legger på både service fee og tax i regningen. Hvis de formodning ikke skal legge på service fee, så er det vanlig å tipse mellom 10-15 %. Jeg ga stort sett ikke tips for det var service fee inkludert i regningen over alt, men hvis det ble lagt litt ekstra så var det fordi servicen var god. Det er nå bare meg, hva du velger å tipse er det egentlig ingen som har noe med, men det er greit å vite at de legger til en service fee på 10 % uansett.

Jeg tok med meg kameraet mitt og tok absolutt ingen bilder… Skammelig I know. Så disse mobil-bildene får duge.

Helt ærlig så var dette en av de beste turene i mitt liv.. Jeg er så glad for at alt gikk så fint, og ikke minst stolt over meg selv som reiste ned til Indonesia på egenhånd og tok nesten alt som det kom og likevel fikk en så minneverdig tur.

Håper turene mine er inspirerende for dere som vil reise alene og så kommer det et innlegg om tips og triks når man er på tur på egenhånd om ikke så altfor lenge

Klem,

Bahar

Bahar

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED POSTS