Hei! Herregud, glemte helt å blogge på ferie, men det er da man vet man har vært skikkelig, skikkelig på ferie..

Jeg booket meg en tur til Bali i slutten av desember veldig spontant. Tenkte hvorfor ikke.. Jeg er nå tilbake i Norge etter en 10 dagers ferie i Indonesia, helt alene. Jeg elsker å være på ferie alene og tror at denne turen var en av de beste turene mine så langt, New York er liksom den eneste ferien som fremdeles ligger på førsteplass. Men, Bali dere, Bali. Fadern så fint. Yoga, surfing og sightseeing og spise thai-mat var det dagene gikk unna på. Fikk meg selvsagt indonesiske venner og allerede planlagt en tur allerede til neste år hvor vi skal treffes.

Det er så viktig å ta vare på seg selv og ikke minst bare gunne på med hva som er bra for deg.

 

Jeg oppdaterer senere med litt bilder fra turen, i mellomtiden kan dere besøke min instakontoen min, der ble det spammet med bilder på tur kan man si.

_bahardarabi @ IG

Bahar

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED POSTS