Jeg skrev på bloggen for noen måneder tilbake at det var no’ lur på gang.. Dét var det, for å si det sånn. Det ble også vist for nærmere 700 000 av Norges befolkning. Etternerver? Jeg? Hva snakker du om..

Det har ikke helt gått opp for meg hvordan lørdagen min egentlig var. For en absurd og morsom og lærerik dag, herregud. Det kribler fortsatt i magen av å tenke på det.

Dere kan lese saken her https://www.gjengangeren.no/kultur/tv/horten/lordag-kveld-kan-du-se-hortensjenta-bahar-kjempe-mot-resten-av-landet-pa-tv-det-hender-jeg-tenker-a-shit-hva-har-jeg-gjort-na/s/5-60-239681

 

Tusen takk mine vidunderlige venner som ble med på det her og hadde tidenes dag sammen med meg. 

Alle pressebilder tatt av Geir-Egil Skog/NRK

Bahar

1 Comment

  1. Reply

    RunEat

    February 16, 2018

    Thank you for your kind words

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED POSTS