Bildet er fra meg og storebror fra ferien vår i Madrid i 2017/2018.

Ah, 2018 har bare meid unna månedene hittil. Tenk at vi er i mars.. Allerede. Det sies at desto morsommere du har det, går tiden fortere. Jeg tok 2018 med storm ved å reise fra Madrid til Norge, etter å ha oppholdt meg der i ca 10 dager. Deretter ventet Bali-reisen på meg, og der ble det óg brukt 10 dager for å utforske Bali og finne meg selv.

Nå er vi i mars, det er bare tre måneder til sommerferie og ferdig med eksamener på BI for alltid og.. trommevirvel: JEG FLYTTER TIL PRAHA. Jeg har offisielt levert min oppsigelse på KappAhl og det ble nesten et tårevått moment der meg og verdens kuleste dame som er avdelingsleder på KappAhl Karl Johan, hvor vi begge bare: This is it..

Jeg er nå her i noen måneder til da, men så langt har ikke akkurat 2018 vist noe tegn til å gå sakte. Jeg er sikker på at det kommer til å bli en skikkelig kul opplevelse og gleder meg veldig til å møte kollegaene mine, arbeidsplassen min, og spise god mat og drikke billig vin. Det blir sikkert kult.

I mellomtiden reiser meg og Fredrik til Amsterdam i april, og meg og Julie reiser til Paris rett før Praha. Herregud, for et år dette blir.

Da var det ikke så verst likevel å være singel likevel i en alder av 24 når man bare kan ta sånne valg uten å tenke på de forpliktelsene man har til én person. Jeg er tross alt singel for første gang på 8 år så det må på en måte markeres på et vis. Jeg snakker ikke om Tinder, men å lære meg og elske meg selv på en annen måte enn før. Dette blir så fint.

Bahar

2 Comments

 1. Reply

  Miruna

  March 16, 2018

  Thanks Noton kihu shill??

 2. Reply

  Energy

  March 18, 2018

  Thanks for hosting! Hope you had a nice weekend.

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED POSTS