happy easter

Mmmm. Se på de sconesa. De smakte like godt som de ser ut som. Oppskriften finner du her

Jeg ble invitert på lunch hos Linn forrige uke og da var det en perfekt anledning å knipse litt til bloggen og dele oppskriften på laktosefri scones. De kan lages glutenfri óg. Bare erstatt vanlig hvetemel med glutenfri mel så er du good. Jeg elsker å spise sammen med gode venner, det er bare noe med det å sitte rundt et bord enten om det er i leiligheten til en av oss, eller ute på kafé. Hvor vi kan snakke om oppturer og nedturer og bare generelt booste hverandre i en times tid samtidig som vi får oss litt mat. Ah, for en kombo.

Da var det snart min tur til å si at det er påskeferie.. Jeg blir i Oslo hele påska og har planlagt en liten tur til Amsterdam faktisk eeetter påsken med Fredrik. Dét ser vi frem til, for å si det sånn. Det er ikke bare bare å ha et avstandsforhold med gode venner som du skulle ønske du kunne se hver eneste dag. Så, litt kvalitetstid er på sin plass når man omtrent ser hverandre én gang i året.

Våren er ankommet Oslo og endelig kan sneakers brukes med god samvittighet, uten å være redd for å verken ødelegge skoa eller hofta hvis man skal være så uheldig å skli på isen. For isen er borte og sola er kommet for å bli. Bank i bordet.

Bahar

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED POSTS