Mens halve Oslos befolkning har rømt på afterski i Hemsedal befinner meg og Linn i Oslo fremdeles. Nå som gatene er litt romsligere og sola skinner fra morgen til kveld er det ikke så ille med en påske her i selve Oslo, allikevel.
I dag har vi besøkt Botanisk Hage, spist lapper og sitronkake til vi ble småkvalm begge to. Vi gulpet oss ut derfra etter å ha havnet i en mini-kakekoma, og gikk en skikkelig fin tur og bare nøt det fine været

Jeg er så forelsket i livet om dagen. Det føles skikkelig fint. 

Nå er det bare et par dager til avreise til Amsterdam. Iiiik, gleder meg sånn.

Men nå, nå er det snart klart for tacofredag og vin. Ha fortsatt en fin påske og ta vare på hverandre 🙂

Bahar

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED POSTS