Da var dagen kommet for å flytte til Praha! I dette sekund er jeg så sliten av hele prosessen med å flytte ut av en leilighet at gleden med det hele har forsvunnet litt. Litt trist, for jeg må jo prøve å nyte dette her også da. Men så kom jeg på en ting, er det en ting jeg ikke takler like godt som andre ting så er det forandringer. Forandringer kjennes på hele kroppen, fra topp til tå. Mesteparten kjennes i toppen, og det skal jeg ikke legge skjul på. Men, det kommer seg. Det er en sjukt spennende tid foran meg og jeg må bare prøve å ta det innover meg i mitt tempo.

Flyet fra Gardermoen til Stockholm gikk allerede 7 i dag tidlig, så nå sitter jeg i SAS loungen og venter spent på neste fly som skal ta meg til Praha. Gruer meg allerede til å lande og hente alle de fire koffertene mine, som jeg i tillegg har makset på vekta. Det blir fort en uber hjem til leiligheten jeg skal bo i, som er ca en halvtime unna flyplassen. Ikke verst for en som sov 2 timer inatt og gleder meg til å lande og komme meg rett til leiligheten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gleder meg til å oppdatere dere!

Bahar

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED POSTS