Jeg har bodd i kollektivt siden jeg flyttet ut hjemmefra. Da var jeg 19 år og kan ærlig si at i en alder av 25  jeg er ganske lei. Kollektivt var hyggelig de tre første månedene og utover det har det bare vært et mas for min del. Foruten da jeg var samboer med min eks-kjæreste i et år i Bergen. Det var noe helt annet enn kollektiv mas. Jeg bor i kollektiv her i Praha nå og om tre uker kan jeg si takk og farvel til kollektivlivet for alltid.

Det er bare noe med det at andres rot (som ikke er verken familiemedlemmer, nære venner eller kjæresten min sitt) som gjør det veldig vanskelig å være i godt humør når man er hjemme. Jeg vurderer faktisk sterkt å lage en regel-tavle og selge det til alle som bor i kollektivt for å gjøre kollektiv verden litt enklere for oss som er opptatt av et ryddig hjem.

Nok om det. Jeg blir samboer med kjæresten min 1.november. Faktisk samme dagen jeg flytter tilbake til Norge 🙂 Jeg forteller den lange versjonen senere men den korte versjonen er at jeg flytter hjem 1. november og har sommerfugler i magen dagen lang for at jeg gleder meg til å våkne opp med hjertet mitt hver eneste morgen for resten av mitt liv.

Jepp. Dette var klissete 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så, jeg kikker på interiør hver eneste dag og prøver å finne budsjettvennlig looks som skal prege følelsen av et hjem og ikke et kaldt scandi-hjem. Det skal være farger som spiller godt sammen og farger som skal skille seg ut. Farger som skal rope ut et varmt hjem er det vi vil ha. I dag har vi tatt vårt først samboer skritt – vi har kjøpt en ny sofa! Jeg gleder meg sånn til å gjøre leiligheten til vår. Sofaen kjøpte vi på 40% salg så håper vi gjør flere slike kupp med resten av møblene. I mellomtiden har jeg lett etter inspirasjon på Pinterest og virkelig sett meg blind på perfeksjon. Alle bilder i dette innlegget er hentet fra Pinterest.

 

Bahar

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED POSTS