Det er et eller annet noe med blomster som får meg i et fantastisk humør. Vel.. Jeg nøs meg ut av Botanisk Hage men se bort i fra det. Mulig det kan ha noe med navnet mitt, Bahar direkte oversatt er Vår på persisk, så det at det skulle ta 25 år før pollenallergi kom inn i livet mitt er vel ikke akkurat helt uforventet.

Vi spiste en super digg lunch på kafeen, og drakk muligens den beste kaffen i Norge til de beste kardemomme-kanelbollene. Shit, du bør ta deg en tur dit om du ikke har vært der enda. Stian har bodd i Oslo i 15 år uten å ha vært på kafeen, så det er fullt mulig det er flere som han der ute.. Kafeen er virkelig en liten perle, plassert midt i et hav av tulipaner. Så fint – og så fredfullt å spise der på en søndags formiddag. Eller, fredfullt til en viss grad. Vi sto i kø i 20 minutter, men når du står i kø til å bli servert det beste du vet, midt i skogen, føles det liksom ikke like ille som det hadde vært å stått i kø på Godt Brød midt i sentrum med trikken i full fart forbi.

Senere dro vi på Rebell her i Oslo og møtte noen venninner av oss. Det ble en alkoholfri ingefær-øl på meg. Jeg drikker ikke alkohol som før lengre, og det føles skikkelig fint. 17.mai var faktisk den første gangen på 5 måneder kroppen min fikk seg et lite trøkk. Morsomt var det, men å ha det sånn hver helg er kroppen min ferdig med.

Over til noe annet.. Jeg har vært så heldig som har blitt spurt av LA ROCHE-POSAY om å være ambassadør for merkevaren deres i Norge. Det ble et JA fra min side. Jeg har brukt produktene deres i noen år nå, og er super tilfreds med hvor skånsomme produktene deres er mot huden min som er super sensitiv. Jeg skal senere dele noen gode tips, og det får dessverre i denne omgang bli på Instagram. Følg meg der om du vil – @_bahardarabi.

Denne uka som kommer nå kommer til å bare swishe avsted. Har så masse fint å se frem til 🙂 Vi reiser til Trondheim på fredag (besøke familien og skifte ut blomster på pappaen min sin grav), og tirsdagen etter reiser vi til Vilnius. Noen som har vært der? Shoot me med tips & triks om du har. Gleder meg skikkelig, har hørt masse fint om Vilnius 🙂

God søndag,
B

Bahar

LEAVE A COMMENT

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RELATED POSTS