Turen kunne ikke ha gått smoothere. I det vi landet til vi satt oss i en uber, til vi kom på hotellet tok det oss ca. 20 minutter. Deilig å reise til litt mindre plasser innimellom, spesielt når man er der bare for en kort tid. 🙂

📍Pizza Di Ascari – Vilnius

Superlite sted, med plass til sånn to-tre stk, og så ser den ikke så veldig fristende ut utenfra, men vi ga det et forsøk; og det må være en av de beste pizzaene vi har spist 😀

Et annet tips er å få booket bord på restauranten Amandus. før avreise. Vi bestilte på forhånd og det burde du også om du vil dit. Vi hadde bestilt tasting menu og det er noe av det mest fantastiske vi har smakt. Ikke er det store plassen heller, tror vi var 6 par – noe som var litt deilig. Kokken kom ut og presenterte rettene for hver og en av oss, noe som fikk maten til smake enda bedre. Om det gir mening.

Ikke glem å kikk til siden i de små, trange gatene.
Anbefaler denne restauranten her. 🙂 Vi satt her i timesvis og nøt god mat, og så satte vi oss ut på det ene, lille bordet utenfor og delte en flaske vin.
Vi var helt latterlig heldige med været. Det hadde meldt kaldt vær og regn, men vi fikk strålende sol to av dagene og litt regn den ene dagen. Perfekt vær til en sånn liten tur hvor tiden til å se og oppleve er knapp.
Såå fin mann. Tenk at vi gifter oss neste høst!

📍Hotellet

Vi overnattet på Algirdas Hotels ****, fint hotell og god valuta for pengene. Vi betalte 80 euro for to netter, så det er et tips til dere som vil bo fint og billig for en kort periode. Jeg er en sånn som foretrekker å spise frokost ute, og ikke på hotellet, og i nærheten av det hotellet var det utrolig mange gode veganske og vegetariske kafeer å velge mellom.

På mandag kommer megleren på besøk og skal fikse oss en sånn e-takst, sånn at vi får finansieringsbevis fra banken. Og etter det, finner vi forhåpentligvis drømmeleiligheten i sommer. Har det ikke sånn helt på følelsen, så vi får bare se.

Jeg har akkurat varmet opp noen kanelboller og en kopp med grønnte, så her er det en avslappende lørdag som venter meg.

B